utorak, travanj 20, 2021
Vinarija, Vino
Najave događanja

Linkovi

Iz naše galerije slika...

MoslaVINA - Kutina 2021
 

Novosti
23. Izložba vina Hrvatske i vina izvornih sorti MoslaVINA 2016 1.4.2016 - Novosti

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 23. Izložbu vina Hrvatske i vina izvornih sorti MoslaVINA 2016. koja će se ove godine održati 27. i 28. svibnja u Vinskom dvoru te na novom gradskom trgu u Kutini.

Ovogodišnja MoslaVINA Kutina 2016. u svom programu nudi izložbu vina i vina izvornih sorti, predstavljanje lokalnih vinara, udruga, gospodarstvenika, turističke ponude, vođene degustacije, sajamski dio, vinsku biciklijadu, izložba vinarske opreme, ostale sadržaje vezane uz vino i vinogradarstvo. Također, pripremamo edukativni okrugli stol aktualne vinogradarsko vinarske tematike, stručna predavanja, prezentacije, te atraktivne kulturno – zabavne i gastronomske sadržaje. Naglasak izložbe je na autohtonim, izvornim sortama Hrvatske no ništa manje ne cijenimo one internacionalne, stoga bi nam bila čast ukoliko bi Vašim sudjelovanjem uveličali MoslaVinu 2016. Za to ste nam naravno potrebni Vi, vinari i Vaša cijenjena vina.
 
  • Prikupljanje uzoraka:
    09. i 10.04.2016. (08:00h-17:00h) - subota i nedjelja u Vinskom dvoru u Kutini, na adresi Stjepana Radića 3. U dostavi vina za izložbu spremni smo Vam pružiti odgovarajuću pomoć.
  • Dostava uzoraka:     
    Za ocjenjivanje vina je potrebno dostaviti šest (6) boca od svakog prijavljenog uzorka, propisano zatvorenih i analizu vina (alkohol, hlapive i ukupne kiseline, ukupni i slobodni sumpor, šećer prema kategoriji) po mogućnosti s vlastitim naljepnicama, te uredno popunjen obrazac za prijavu. Dobitnici najbolje ocijenjenih vina dužni su dostaviti još šest (6) boca, za potrebe i kušanja vina na izložbi.
     
  • Kategorije:

1. Najbolje ocijenjeno vino sorte škrlet,

2. Najbolje ocijenjeno vino ostalih izvornih sorti, 

3. Najbolje ocijenjeno vino mješavine sorti, 

4. Najbolje ocijenjeno vino ostalih sorti

5. Najbolje ocijenjeno predikatno vino

6. Najbolje ocijenjeno voćno vino

 

 

 

Preuzmite cijelu POZIVNICU (PDF, 470KB)

 
Povratak

Copyright © 2009 Udruga vinogradara i voćara "Lujo Miklaužić" Kutina